Bedrijfsdiëtist

”Several of the reviewed studies suggest that diet-related worksite interventions have positive impacts on employees’ nutritional knowledge, food intake and health
and on the firm’s profitability, mainly in terms of reduced absenteeism and presenteeism. ”

Jenson JD. Institute of Food and Resource Economics, University of Copenhagen

Met een gezond en fit lichaam en de passende voeding kunnen wij ons werk optimaal verrichten, is er minder werkverzuim en een hogere productiviteit onder uw werknemers.

Iedereen is dan gelukkiger.

Wat ik voor uw bedrijf kan betekenen

Voedingscheck: Screening van uw werknemers op o.a. voedingstoestand, klachten, gewicht, vet -en spiermassa.
Hierna is verdere dieetbegeleiding mogelijk.

1-op-1 dieetbegeleiding:
- Verbetering van de voedingstoestand
- Gezondheidsklachten behandelen en voorkomen

Multidisciplinaire samenwerking  met fysiotherapeut, bedrijfsarts en sportschool voor de beste resultaten.

Workshops en informatiebijeenkomsten over voeding en gezondheid zoals:
Gezonde voeding bij wisselende diensttijden
Innovatieve en heerlijke gezonde zakenlunches/ diners
Fit en gezond op werk
Verbeterde concentratie en effectiever werken door gezonde voeding
Voordelen van lichaamsbeweging

Bedrijfskantine: menu’s analyseren: advies om de voedingswaarde te verbeteren en constructieve aanbevelingen om gezonde en lekkere maaltijden te leveren waar uw medewerkers zich op kunnen verheugen.

Comments are closed